basketball schoenen

Sneakers Den Haag

"Kicks" ontstond door de opkomst van basketbal. Basketbalschoenen werden zo lawaaierig tijdens wedstrijden dat veilinghuizen niet in staat waren om veel van de vele professionele schoenen te huisvesten. Het Amerikaanse leger bouwde hun basketbalschoenen met klittenband (een wereldwijde versie van de gesp). Ja, de schoenen die je draagt ​​hebben wel degelijk een verschil gemaakt in de klas die je bijwoonde. Sneakers zijn niet alleen fashion statements, het comfort en de bescherming die ze bieden is ook erg belangrijk. Halverwege de jaren 90 zagen we de opkomst van alles-in-één sneakers. Veel surfstijlen begonnen ook in de tijd dat het zwembad en de schoenenmaker wasicks.com online ging. De opkomst van Imelda Marcos uit de Filipijnen zorgde voor de verkoop van recreatieve schoenen. Surfers hoeven geen badkleding meer te dragen naar het strand.

De Parkour-schoen sloeg aan in 2003. Veel aspecten van dit sportcentrum op het gebruik van je voeten. Parkour vereist van de atleet een goed evenwicht, aanleg voor vechtsporten en de vaardigheid voor correcties wanneer dat nodig is. Het gebruik van je handen om tijdens de sport te bewegen, zorgt voor een betere verbinding met de grond dan bij normale voetsport. Omdat de basketbal-, voetbal- en hardloopschoenen niet sterk genoeg waren om de krachten van deze high-impact sporten aan te kunnen, hadden we een oplossing nodig. Onze oplossing was een horizontale instabiliteit die de verbinding tussen de voorvoet en de hiel zou bieden zonder die vaardigheid naar het onderste deel van het lichaam te vertalen.

Deze parkeerschoen was een groot succes. Kinderen, tieners en atleten vonden het geweldig. Duizenden mensen kochten de schoen en genieten nu van de stabiliteit en het comfort die hij biedt. Misschien wel het belangrijkste van de populariteit is dat het mensen dwingt om meer buiten te zijn. In feite doen mensen een beroep op het gevoel van avontuur, om op elk moment van de dag een nieuw vaardigheidsniveau te durven en te bereiken. De ontwikkeling van Parkour-schoenen is sinds 2003 geëvolueerd. Inmiddels zijn er meerdere versies, variërend van traditionele sneakers tot multi-SCP (Multi Continuous skateboarding Shoe). De schoen verandert ook van vorm, afhankelijk van het type ondergrond waarop hij speelt.

Leave a comment

Your email address will not be published.