Hoe kiest u de juiste juwelen

juwelen

Sieraden kunnen jarenlang worden gedragen en er kan jarenlang van worden genoten. Maar het moet worden gebruikt met de nodige zorgvuldigheid en met inachtneming van de veiligheid niet te schaden aan het. Iemand die waarde hecht aan zijn sieraden moet er goed op letten dat ze niet in aanraking komen met chemicaliën, vooral die in schoonmaakmiddelen.

De volgende tips kunnen geven u richtlijnen voor het kiezen van de juiste soort sieraden. Je moet voorkomen dat het dragen van sterling zilveren sieraden met reguliere sieraden, omdat sterling zilver wordt vaak gelegeerd met andere metalen. Om ervoor te zorgen dat u in het bezit van goede kwaliteit items die u kunt recyclen uw oude mode-sieraden. Sommige sieraden zoals grove ringen en armbanden en deze worden geleverd met een levenslange garantie. Deze dagen gerecyclede items zoals workshop en armoires zijn in grote vraag. Ze worden verkocht zowel in set en gepersonaliseerde opties.

Als we het hebben over bepaalde gevoelige materialen zoals goud of zilver, waarom hebben we het dan over juwelen? Wie met Edelstenen armband en halfedelstenen werkt, zal aanslaan onmiddellijk herkennen. aanslaan betekent dat het edelmetaal in feite de kleur, zelfs de waarde of het bestaan van de steen heeft verloren. Als het zijn glans verloren heeft, dan is het waarschijnlijk dat het zijn waarde verloren heeft. Om aanslag te voorkomen ontdoet u uw sieraden van alle soorten vuil, stof, aanslag en vuil. Maak het regelmatig schoon met een zachte tandenborstel en houd het uit de buurt van chemicaliën die het uiterlijk en het gevoel van uw dierbare mode-sieraden kunnen aantasten.

Tegenwoordig is het vaak een gouden regel van de mode dat hoe meer uw accessoires lijken op uw jurk, hoe meer ze kunnen stylen en u complimenteren. Maar al te vaak zal een persoon een juwelendoos leeg aantreffen zonder enige sieraden omdat alles wat erin zit goud is. De vuistregel is dat sieraden moeten aanvullen wat je draagt en deze regel geldt vooral voor edelmetaal zoals goud.

Een gouden band kan worden geaccentueerd met sterling zilver of goud plaat die zal geven zijn eigen glans en een gevoel van vonk. Het moet niet worden vergezeld van andere metalen stukken omdat het zal “sprankelen” en alleen zal dienen om de eerste glans te accentueren. Afgezien van de eendelige gouden standaard zijn er vele andere standaard stijlen die bij elk type outfit passen. Een gouden standaard polshorloge met zwarte onyx of maansteen bijvoorbeeld accentueert uw outfit en voegt detail en stijl toe.

Iedereen heeft een andere smaak als het gaat om het kiezen van zijn of haar mode-sieraden. De truc is dat u iets moet kiezen dat u bijzonder mooi vindt en dat uw stijl aanvult. Het juiste sieraad kan zelfs de saaiste en meest eenvoudige outfit dynamisch en elegant maken. Het zal ook uw look een beetje extra.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.