Hoe koop ik de beste juwelen

juwelen

Sieraden- Wat is Hot.

Zorg ervoor dat wanneer u sieraden koopt, u een goede kwaliteit krijgt. Op de lange termijn, krijg je een hogere opbrengst van rendement door het kopen van lagere kwaliteit. In het recente verleden, mensen de neiging om mooie en glanzende gouden sieraden te kopen. Vandaag de dag lijkt het erop dat die trend al is verschoven. Sommige van ‘s werelds topontwerpers richten zich nu op accessoires die gemaakt zijn van verfijnd zilver. U kunt ook een aantal sieraden vinden met artistieke ontwerpen die uw aandacht zullen trekken.

Uw eigen stijl.

Accessoires ter verfraaiing van uw outfit, kapsel, of de algehele persoonlijkheid kan worden gevonden in een van de lokale juwelierszaken. Het is wel verstandig om te gaan met iets wat je vertrouwd bent met. Als u bereid bent om te winkelen, dan moet je geen probleem het vinden van een die past bij uw smaak. Niets is erger dan om uit te vinden dat het item dat u had gekocht niet gaat met uw persoonlijke stijl.

Budget.

Te veel geld uitgeven aan Sieraden met edelstenen¬†kan gemakkelijk leiden tot overkill. Als u niet erg rijk bent, houd het dan bij iets ongecompliceerds. Heeft u een hogere status, dan kunt u een luxueuzer item overwegen dat de aandacht op u zal vestigen. Een klein snuisterijtje kan geen kwaad. Je kunt ook online veel dingen vinden die je aan je inventaris kunt toevoegen. Online veilingen zijn bijzonder geliefd bij groothandelaars. Ze bieden een breed scala aan artikelen en hebben zeer concurrerende prijzen met een heleboel troep beschikbaar. De troep is meestal nep, gebruikte sieraden die werd gekocht om te “inspireren” nieuwe interesse in een veiling door het instellen van een minimum bod laag, en dan Dure juwelier zal een nieuw item te plaatsen met dezelfde instelling.

Datum.

Verwarmingselementen zoals vuur, een vuurkraker, heeft de voorkeur totorch kosten. In staat zijn om de elementen van de datum te bekijken door de etalage van een juwelier is sterk aanbevolen. Niet alleen zal itinsightful, maar zal ook duidelijk worden weergegeven aan u voor gemakkelijk kopen in de detailhandel.

Prijs.

Natuurlijk zijn de meesten van ons bekend met de vaak geroemde slogan: “Je bent het waard.” Maar wist u dat winkelen voor de beste koopjes ook serieuze vruchten kan afwerpen? Aarzel niet om te stoppen als u een prijs ziet die u niet verwacht. Een stuiver minder dan een dollar is een stuiver waard om te bekijken. Maar als u verwacht vijf dollar te moeten betalen voor een sieraad, stop dan met winkelen.

Als je je zin hebt, en echt weet dat je budget goed, dan is er niets mis mee om te gaan op een agressieve shopping spree op het laatste moment. Ik herinner me een recente reis naar een juwelierszaak tijdens hun Elvis Presley dagen. Na een intens uur proberen een kleine ketting te vinden, lukte het eindelijk met de gebruikelijke trucjes van de winkelketen. Ze waren niet erg kieskeurig, en kwamen terug met een “timer” van twee weken op het prijskaartje om te zien of we dood zouden vallen. Natuurlijk deden we dat. De schatten die in die speurtocht werden begraven, waren de prachtige Afrikaanse viooltjes die ongeveer in dezelfde prijsklasse werden gevonden als de matig geprijsde obstructie. Ik was vol goede moed toen de 10% chromiet kubusvormige zirkonia uit het doosje kwam waarin hij zat.

Voedsel voor de geest.

Of je het nu gelooft of niet, juwelen kunnen echt functioneel zijn. Kijk bijvoorbeeld naar de ketting van Anya Hindmarch. Het heeft een urban chic uitstraling, en de ketting rond de hals ziet er stijlvol uit en zou bij de meeste outfits passen. Er zijn veel minder dure opties beschikbaar die dezelfde functie kunnen vervullen. Haal een Anya Hindmarch ketting uit uw garderobe en draag hem bij een jeans of bij een little black dress, en u ziet er bijgewerkt uit zonder in de schulden te raken.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.