Hoe kunt u uw sieraden beschermen

sieradenSieraden van roestvrij staal, zoals sterling zilveren kettingen, hebben veel aandacht gekregen vanwege hun hypoallergene kwaliteiten. In feite is het Potent Semipermeable� Dat staat voor het kan nooit aangetast worden. Diamanten, goud, en andere edele metalen worden gelegeerd met andere onedele metalen gebeurt en andere processen om ze te veranderen in afgewerkte kunstwerken. Voor het grootste deel zijn onedele metalen synthetisch, of vol van natuurlijke stoffen, zoals goud, zilver, lood, koper, enz. Ongeacht wat de afgewerkte edelmetalen Viking sieraden ervan doen of waar ze gemaakt zijn, ze zullen in wezen nog steeds dezelfde waarde en schoonheid hebben.

Sieraden op zich kunnen nooit verkleuren. Dat komt omdat er al een natuurlijke beschermlaag op zit. Maar hoe zit het met sieraden die niet afgewerkt zijn of die niet volgens strenge normen zijn gemaakt? Hoe zit het met uw mode-kettingen, armbanden, oorbellen, teenringen, abayas, en andere accessoires?

Ook deze hebben van nature een harde coating, die gevoelig is voor wrijven, afbrokkelen en andere vormen van schade. Maar omdat ze niet afgewerkt zijn, zijn ze vatbaar voor dezelfde soorten schade. Bij voortdurend gebruik en beschadiging in de loop van de tijd, bestaat het risico dat deze accessoires hun schoonheid verliezen.

Hoe moet men weten wanneer een hypo allergeen sieraad uit te doen? Een manier om te voorkomen dat het gaat slijten met uw andere sieraden is om uzelf een pauze te gunnen nadat u het een keer hebt gebruikt. Geef jezelf een dag of zo om uit te vinden of je het nog weg moet gooien, of dat je het moet wassen met het juiste vloeibare wasmiddel of zeep.

Maar als u deze voorzorgsmaatregel tegen mogelijke schade door overmatig gebruik niet neemt, kunnen uw kostbare sieraden vatbaar worden voor beschadiging. Een manier om te voorkomen dat ze deze veranderingen ondergaan zonder schade te veroorzaken is de sieraden zelf in een zacht stoffen zakje te bewaren. Zet het rechtop en laat het een tijdje rusten in een ruimte uit de buurt van andere warmtebronnen.

Mocht het om een of andere reden nodig zijn uw sieraden af te doen, probeer ze dan in het algemeen met de hand te wassen. Gebruik een mild vloeibaar wasmiddel, zoals Woolite of Zero, dat niet erg bijtend is. Beter nog, gebruik een goedgekeurde juwelendoek (zoals Jewelers Cleaning Cloth) om het vuil te verwijderen. Wanneer u vergulde of gouden juwelen met zeep wast, stel ze dan niet bloot aan een Keramiek of Platijzer.

Wanneer u witte metalen wast, zoals goud of zilver ook, wees voorzichtig. Voordat u met de zeep begint, laat u het in water weken, af en toe roeren. Als het water klaar is, voeg dan voorzichtig een beetje milde zeep toe aan het water. Wanneer je de zeep hebt onderworpen, knijp je voorzichtig het overtollige water eruit. Spoel het daarna voorzichtig af met helder water. Gebruik nooit een föhn voor het drogen van gouden sieraden, in plaats van ze voorzichtig bloot te stellen aan de lucht.

Maak uw sieraden nooit klaar door ze in een plastic zakje te doen. Wanneer het plastic zakje wordt verwijderd, kan het beschadigd raken door de gebruikte chemicaliën als gevolg van te veel ventilatie. Houd uw sieraden ook uit de buurt van zonlicht of andere warmtebronnen. Plastic zal ook van vorm veranderen door de warmte.

Stuur nooit per ongeluk uw waardevolle sieraden met de post. Wanneer u het genoegen heeft een sieraad als geschenk aan iemand te sturen, denk dan goed na over wat het voorwerp van uw genegenheid kan waarderen. Als het een trouwring is, denk dan aan een kleur of metaalpatroon dat voor hen betekenisvol kan zijn. Het kan ook een teken zijn dat ze bij moeten blijven met jouw stijl.

Als je geen redenen kunt bedenken waarom je je juwelen zou moeten omdoen, en ze liggen in een vitrine of een klein busje, dan is je juwelenkeuze discretie. Maar als je ze toch wilt geven, bedenk dan wat je zou denken als ze het sieraad vasthouden. Welke boodschap zou u willen sturen naar de andere mannen en vrouwen?

Nog belangrijker, wat zou uw doel zijn in het geven van dat stuk, als dat uw bestemming is? Als je wilt dat ze aan je denken als ze het zien, dan is de keuze van de vorm het belangrijkst. Het is van het grootste belang dat je denkt aan degenen die je van plan bent te geven wanneer je besluit hen een geschenk te geven.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.