How to Choose a Makeup Artist

bottles of dark beer are standing in a field among the grain crops of barley - wenkbrouwen stockfoto's en -beelden

Make-up als geheel is niet alleen voor vrouwen. Tegenwoordig doen ook mannen moeite om er goed uit te zien. Ze zijn er zelfs veel meer in geïnteresseerd dan enkele jaren geleden. Terwijl vrouwen jaren geleden gestopt waren met het dragen van make-up, deden mannen dat niet. Daar is nu verandering in gekomen en ook deze make-up routine ondergaan ze graag. Hieronder staan ​​enkele tips voor degenen die een visagist willen raadplegen en de trend van glamour willen beginnen.

Schaf een make-upkit aan Als je een visagist ontmoet, moet je alle benodigde items hebben. Deze items kunnen eyeliner, concealer, blusher, mascara en valse wimpers bevatten, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. Als je nog nooit make-up hebt gebruikt, moet je beginnen met een proefpakket en van daaruit, hoe meer je verschillende dingen uitprobeert, hoe beter je zult leren hoe je make-up het beste kunt aanbrengen. uiteindelijk moet je in staat zijn om goede combinaties te maken.

Negeer nooit de wenkbrauwzone Tegenwoordig zijn er speciale kits die alles hebben wat je nodig hebt voor een volledige wenkbrauwverbetering. De tips om er een te kiezen zijn voor elke vorm anders en persoonlijk zou ik persoonlijk aanraden om de flat packs in de vorm van een pipet te proberen om eerst de wenkbrauwen te vormen voordat je de kleur op je hele oog aanbrengt. Zo krijg je niet alleen een idee van de vorm, maar ook van de kleurtonen die het beste bij je passen.

Begin met het gebruik van een bruine eyeliner om je oogvorm te beginnen. Maak een horizontale lijn over het ooglid vanaf de buitenste ooghoek tot aan je wangen. Gebruik een penseel van 1 tot 3 millimeter (afhankelijk van je penseelgrootte) om de vorm te tekenen. Gebruik een lichtroze of gele kleur rond je ogen om deze kleur te benadrukken, maar niet om deze te accentueren. Hieronder heb ik een zeer reflecterende tinten gekozen voor een warmere look.

Daarna heb ik een diep bosgroen gekozen voor een coole look. Gebruik een veel lichtere penseelgrootte op de twill. Dit zal helpen om wat definitie te geven aan je oogcontour terwijl je toch je wenkbrauwen benadrukt. Hieronder zie je de Forest Green Human Beige. U kunt dit gebruiken als u een zeer afslankend effect wilt bereiken door alle kleuren in de schaduw te accentueren, maar niet voor een fellere, neonkleurige tint te kiezen.

Gebruik wat mascara om de look af te maken. In het verleden werd mascara gebruikt als een crème met waterdichting. In dit moderne tijdperk zijn veel mascara's echter waterbestendig en kunnen ze jaar na jaar worden gebruikt. Het volgende gebruik van mascara zorgt ervoor dat het lang op je wimpers blijft zitten. Wat ik leuk vind aan het gebruik van mascara, is dat het een 'fix it'-product is; daarom kunt u dingen die nog op uw oog zitten, repareren en verbergen wanneer de mascara eindelijk is afgewassen.

Ik hoop dat ik je voldoende informatie heb gegeven om je te helpen je droomlook te bereiken. Houd er rekening mee dat elke vorm van oogschaduw op de wimpers moet worden aangebracht om een ​​meer glamoureuze look te krijgen.

Leave a comment

Your email address will not be published.