juwelen juwelen

juwelen

Juwelen hebben over het algemeen een minder lange levensduur dan gewone stukken. Dit is te wijten aan het feit dat ze voortdurend worden gedragen en dus versleten. Sieraden gaan langer mee omdat ze een zelfreplicerend vermogen hebben dan andere stukken. De neiging om een ring keer op keer te hergebruiken kan ervoor zorgen dat sommige metalen onderdelen na een aantal ringen niet meer roesten. Indien een ring aan de fabrikant moet worden teruggezonden, kan de koper in plaats van de sticker, die in de meeste omstandigheden van veel grotere waarde is dan het origineel, om een ring van halfedel metaal vragen. Indien bijvoorbeeld voor een aankoop kennis vereist is van Engelse manchetknopen uit het erfgoed, zijn manchetknopen gemakkelijk te leveren, evenals gouden stukken rond de hals.

Ouldertassen zijn een ander voorbeeld van de neiging tot roesten. De Bohemian sieraden van de tas of de ring moet worden afgedekt met iets dat roest tegengaat. Elk metalen onderdeel dat aan roest is blootgesteld, moet worden vervangen door een ander, aanzienlijk duurder stuk. Bij het reinigen van de oren is het waarschijnlijk een goed idee om sieraden te verwijderen. Ja, het brengt op den duur hooguit schade toe.

king Cary Court set in zilver met overgereden Tsjechisch kristal is een voorbeeld van de upper crust variƫteit van tinnen sets. Omdat het hoofddeksel of de ring, ring of enkelband van tin is gemaakt, worden metalen onderdelen niet vervangen. De oorbellen zijn meestal gemaakt van de beste kwaliteit tin. Wat dit betekent voor de koper is dat wanneer de set wordt geretourneerd deze moet worden afgedekt met iets om het tin en de andere metalen onderdelen te beschermen. Het is ook een goed idee om een blokje om de hals te doen met de Amerikaanse vlag erop. Dit is een goede aanwijzing dat de eigenaar zich misschien vergist heeft en de elementen niet op hun plaats zitten wanneer hij de aankoop doet.

Helaas betekent dit dat veel van de verkrijgbare tinnen sieraden van mindere kwaliteit naar de fabrikant worden teruggestuurd, meestal met slechts een klein restant voor de koper om van te genieten. Hoewel het waar is dat de nieuwe eigenaars misschien het geld moeten uitgeven om een nieuwe set tin te kopen, kan het een goede oefening zijn voor de koper om te overwegen welke set aan te schaffen die niet zal worden teruggestuurd naar de fabrikant. Aankopen van de hogere kwaliteit tin hebben meer kans om te worden gedekt door garanties of waarborgen. Het is helemaal geen slecht idee om te overwegen te kijken naar sieraden praktijk en zetten in een beetje van uw tijd om de juiste te vinden.

Deze kleine beslissingen kunnen helpen om een beetje van tinnen sieraden te houden die kunnen worden teruggestuurd naar de fabrikant om te worden vervangen door tinnen items van lagere kwaliteit. Dit is niet zo’n slechte zaak op de lange termijn, omdat niemand failliet wil gaan proberen om een waardevol item als tin te vervangen. Het belangrijkste om in gedachten te houden is dat terwijl zilver en goud er vaak flitsend en indrukwekkend uitzien, ze verre van de beste keuze zijn voor het versieren van sieraden. Uiteindelijk zijn het de tinnen sieraden van lagere kwaliteit die er het beste uit zullen zien, omdat ze zowel betaalbaarder zijn als die ooit zo oude kwaliteit uitstralen.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.