Juweliers zullen juwelen

Zelfgemaakte sieraden

 

 

 

 

Zelfgemaakte sieraden zullen over het algemeen de volgende functies hebben:

a verkoopvertegenwoordigeraga juwelierswinkelkoperb goudsmidhandwerksequin leverancier (aire poetsmiddelen, aquarelverf, setceive)iatro winkelassistente (stelt u in staat ontwerpen naar uw tevredenheid aan te passenc raadsman (stelt u in staat de fabrikant suggesties te doen over uw product)

Het belangrijkste product van de miljardenindustrieën is goud. De belangrijkste landen zijn China, India, Australië en de VS. In 1950 bestond ongeveer 70% van de jaarlijkse wereldproductie uit goud. In 2012 waren er volgens het onderzoek van Worldometers onder 30 landen nog maar vijf landen die goud leverden: VS, Australië, goud, Italië, India en Zwitserland.

Op het internet kan de juwelier een catalogus plaatsen of artikelen in beperkte oplage verkopen of kopen. De koper heeft heel wat keuzemogelijkheden; de juwelier kan horloges selecteren die worden beschreven per gelegenheid (jubileum, verjaardag, geboorte, pas gehuwd, in extremis) of per kleur of thema (rood, roze, enz.). Anderzijds is de bestelling alleen bestemd voor diegenen die bereid zijn persoonlijk te kopen. Dit model, dat zich richt tot de traditionele kantoorklant, voorziet de klant ook van de standaard accessoires (horlogebandjes, armbandje, dogtag, zonnebril). Zorgvuldig verpakt, wordt het standaard detailhandelspakket inclusief de accessoires geleverd in de nabijheid van de bekende juwelier.

Het grote voordeel dat juweliers hebben is hun aanwezigheid op TV en web. Als u een beginnende juwelier bent in seconden, uw pashokje spiegel, verkoop afspraak, website, e-mail account, enz., zijn virtueel Uw aankoop. De gesitueerde en de virtuele winkelgalerij zijn virtueel Uw Overeenkomst. Traditionele juweliers mogen slechts een beperkt assortiment juwelen leveren, beperkt tot de beschouwde “voorraad” of “stocklet”. Hun producten zijn vrij beperkt in de verscheidenheid van hun aanbod, omdat zij over het algemeen slechts van toepassing zijn op een bepaald segment van de markt.

Een relatief recente innovatie op de juweliersmarkt is het “nano-juweel”. JuweliersSalvador Domingo heeft een manier gepatenteerd om een synthetische versie van echte diamanten te maken, waardoor een nieuwe, marineblauwe, “Nano” is ontstaan. De US Navy pionierde met deze fabelachtig succesvolle “Nano” juwelen aanpak. Nano juwelen zijn in de range van vijf karaat tot veertig karaat, beperkt tot een paar honderd van elke stijl. Ze zijn stralend, bijna glinsterend om te zien, maar ze kunnen behoorlijk vermoeiend zijn om te sorteren na een aantal overwinningen. Ze zijn ook sterk en levendig, zodat ze de aandacht trekken naar uw juwelen. Het Amerikaanse Abyssin Chemistry Institute werkt eraan om ook Nano stenen in juwelen te verwerken.

Nano krijgt ook grote erkenning in de groene sieraden categorie. “Groene” sieraden in de traditionele zin van het diamant, goud en zilver goud stijl, met inbegrip van bands en hangers zijn rond, maar recycling en hergebruik van de korting sieraden is het krijgen van big bucks. Een deel van deze trend is afkomstig van juweliers en het product gewoon groter in waarde voor de aankoop van meer sieraden. filer, soms wel de “midden zwevende markt”, is groot en steeds groter als mensen willen hun geld uit te halen, blijven binnen hun middelen en dit alles te doen tegen een betaalbare prijs. De trend wordt groter als meer van het midden voortdurend bewegen in meer uitdagende wegen, met inbegrip van het werken met particulieren en kleine non-profit clubs. vuller gevuld met acryl, iums, sterling zilver, enz.

Nano is uiteraard een zeer opwindende ontdekking omdat het de standaard die door toonaangevende industrieën wordt getoond, opnieuw uitvindt. Nano geeft standaard niet-was omhulsel prijzen, veel meer ruimte, flexibiliteit en opties, allemaal tegen een lagere kostprijs.

lees meer:

Leave a comment

Your email address will not be published.