Moet je een zwem kopen

Mooie hoodies

 

 

 

 

Vroeger droegen de monniken van de kloosters pakken en capuchons als bescherming tegen het koude weer. Ze maakten zelfs hoodies om hun voeten comfort te geven op de zware moesson dagen. De hoodie werd een modestatement in de jaren 50. Sindsdien wilde iedereen de hoodie als zijn beste vriend hebben.

Hoodies Pop Tijdens Die Hete Zomers

Hoodies zijn vooral populair tijdens de zomermaanden. Dat komt omdat de zon in die tijd van het jaar bijzonder heet is. Dit is de tijd waarin de meeste mensen zich willen beschermen tegen de zon. En omdat de meeste mensen zomerkleding dragen, zijn hoodies een onmiddellijke hit onder de modebewuste klasse. Het is niet ongebruikelijk dat een Hollywood superster zijn of haar geboorteland Italië bezoekt in een poging meer bekendheid te geven aan zijn of haar kandidatuur voor het Witte Huis. Dat is omdat de zon niet stopt bij elke beroemdheid. Elke consument heeft er een gekocht en deze trend heeft zich van de ene dag op de andere over de hele wereld verspreid.

Moet je een Hoodie kopen?

De meeste mensen beschouwen de voordelen van een hoodie als een van de redenen waarom ze hoodies zouden moeten gaan dragen. Maar, moet je er wel een kopen? Dat is nooit een vraag geweest. Moet je een hoodie kopen? Wel, net zoals je vandaag niet zou willen bevriezen in het koude klimaat in een krant, zou je niet warm moeten willen rondlopen terwijl je jezelf beschermt tegen het weer? Zou je Althea’s “Hands To wrists” willen zingen terwijl iedereen om je heen aan het bevriezen is? Natuurlijk niet! Poolsluitingen zijn een must have in de kast als je verwacht dat de zon gaat schijnen in het mooie lenteweer.

Zon, zand en surfen – kies voor aboarden

Wanneer je ervoor kiest om een hoodie te dragen op het water, is er een zeker element van uiterlijk dat bijdraagt aan de algehele relaxte houding van het varen. Dit is de Kracht van het Verschijningseffect. Want zie je, de hoodie verschijnt op de lichamen van het water meer dan een paar meter afstand! Hoe werkt dat ooit? Dat klopt, iedereen, elke dag, zien dat een hoodie kan worden opgerold samen met u en blijven verbazingwekkend onopvallend, en verbazingwekkend warm. Dat individu zal warm zijn van onderen, maar zal er toch geweldig uitzien. Als je gaat zwemmen, moet je vaak precies dat doen. Je zou kunnen dragen een zeer kleine bikini daar beneden of een micro-mini in een van die kleine bikini’s, maar je gaat om te verschijnen veel meer Boot lijken dan de witte stippen je normaal zou. En, die witte stippen zijn zo misplaatst in uw kostuum. Misschien wilt u zelfs meer gepast lijken door een capuchon te dragen voordat u op de boot van die instructeur stapt. Op die manier, je zou kunnen lijken te zijn net zo stijlvol als je op het water.

Zeker, mensen kunnen zich in de hitte camoufleren met de verkeerde kleding, maar er goed uitzien is meer een zondagse traditie dan een noodzaak bij de voorbereiding op het lenteweer. Dus waarom zou je bij een zwemteam in de voorjaarsvakantie moeten lijden onder het huidige aanbod van een mesh “tote”? Gun jezelf in plaats daarvan een coole en mooie “hoodie”. Het is tijd om te gaan Boot met je goede oude hoodie.

lees meer:

Leave a comment

Your email address will not be published.