Overhemden op maat

 

Overhemd op maat

 

 

 

Getailleerde overhemden zouden altijd uw ultieme keuze moeten zijn wanneer u een nieuw pak koopt. Echter, hoe elegant een pak ook mag zijn, er zijn ook situaties waarin een maatshirt ongeschikt is, zoals voor exclusieve en ultra-formele evenementen. In die situaties is het raadzaam om voor een confectieoverhemd te kiezen.

Wat is een maatshirt? Een maatshirt is een bijzonder overhemd dat speciaal is gesneden voor de persoon voor wie het bestemd is. Op maat gemaakte overhemden kunnen een element van personalisatie hebben, wat de uiterlijke zichtbare tekenen van het maatwerk zijn. Er zijn ook veel winkels en fabrikanten die op maat gemaakte overhemden leveren met de mogelijkheid om de maten van de individuele drager op te geven. Heeft u ooit een uitnodiging aangenomen voor een “inea restaurant” in uw stad en uw ogen gesloten terwijl u naar het restaurant werd vervoerd? Dat komt omdat de maatshirts gewoonlijk de maten van de romp, schouders, borst, arm, taille en binnenbeenlengte van de drager bevatten. Daarom zijn maatshirts van zo’n grote waarde bij het organiseren van evenementen. Heb je net een weddenschap verloren van een kerel die wilde gaan vrijen? Wel, het hemd dat je draagt zal niet meetellen!

Verkleinen bustelijnHet bereiken van een goede pasvorm tussen de romp, schouders, borst en arm wordt AskHandMeasure genoemd. Als u uw maten kent, kunt u gemakkelijk een maatshirt creëren, de bustelijn verminderen en een formele touch geven aan formele outfits. De gebogen lijnen van het maatshirt grenzen bijna aan het sexy, en benadrukken de vrouwelijke aantrekkingskracht van overhemden zoals de mini-sleevedChina kraag of button down types.

Klassieke overhemden gaan nooit uit de mode. Horloges, sleutelhangers, ringen aan carousons, versierde kragen, vlinderdassen, revers, knopen en zakdoeken zijn enkele van de meer prominente manieren die mannen hebben om hun uiterlijk op te smukken, maar het is niet de enige manier. Men kan gewoon een blazer dragen naar het werk, of een jasje wanneer men buiten het kantoor is. Dat bewijst maar één ding – goed geklede overhemden raken nooit uit de mode.

Marineblauwen zijn een must have. Heb je je ooit afgevraagd waarom deze kleur niet in je kast hangt? Nou, het is simpelweg omdat er nauwelijks veelzijdige shirts zijn die de afstand van casual tot semi-formeel kunnen overbruggen met de kleur marineblauw.

BruinNavy overhemden kunnen het best omschreven worden als de middenweg tussen zwart en blauw. Ze staan ook bekend als het klassieke overhemd, en daarom zijn ze een vaste waarde in de kast van elke man. Het kan nog steeds gedragen worden naar kantoor, zij het met een effen o-shirt, of met een getailleerd overhemd eronder.

Mandarijnrood, muskaatblauw, geelgroen en indigoblauw zijn populaire kleurencombinaties. Ga niet voor lichte tinten, want dat werkt niet tenzij je een donkere kleur draagt. Om er goed uit te zien in een rood overhemd, kies je voor een tye-dyed overhemd.

Witte overhemden met een minimaal design, zonder patronen of boodschappen zijn enkele looks die werken met het overhemd. Een contrasterende kleur Niets zegt dapperder dan een overhemd met subtiele details. Voor een superafslankend effect probeert u er een van superlicht synthetisch breisel.

BabyBlueDit past bij al je andere blauwe items. Ik zou je echter aanraden iets uit de pastelreeks te proberen, want de huidige reeks van bleke kleuren is echt een hele prestatie om voor elkaar te krijgen.

Paars Dit is een andere kleur die alle vrouwen, vampieren en gelijken, complimenteert. Als je er de lengte voor hebt, is paars een tint voor jou. Wees wel voorzichtig, want een ongepast paars shirt bij de verkeerde persoon kan je tien pond zwaarder doen lijken dan de bedoeling is.

Koffie (maar niet die vieze) Theetijd is een favoriet moment voor het indrinken van enorme mokken koffie. Er is niets enger dan een masseuse van Drawn Bleach ( Inclusief opwaardering tot “warme chocolademelk”) met een schattige kleine cappuccino in je hand. Warme chocolademelk is een beetje overdreven… Yves St. Laurent heeft een uitstekend assortiment in alle kleuren van de regenboog, inclusief rood en blauw. Als je niet zo handdoekdroog bent, kun je er wat chocolade op spatten, misschien een vierkant met een wig. Geen gymles!

Lunch (andsatos en pizza) klinken alsof ze in een romantische omgeving thuishoren, niet in een broodjeszaak! Kom niet aan in een hobo t-shirt en gescheurde jeans, tenzij je natuurlijk een honkbalteam vormt en een kip doopt, maar een hoodie look komt eraan, tenzij je een ontmoeting hebt met een aantal loony fringe folk voor een late lunch…

KledingDe juiste mensen komen altijd in pak en business casual.

lees meer:

Maatpakken Amsterdam 

Pak Amsterdam

Leave a comment

Your email address will not be published.