Waar vind je vintage kurtas?

Woollen Phiran With Aari Embroidery Kashmiri Phirans Women | Etsy Ireland

We zouden onze geliefde vintage kurta’s niet hoeven te verkopen om de rekeningen van onze dochters huwelijk te betalen. Wat een geweldige manier om het trouwfonds van je dochter te helpen zonder je dochter in een trouwring te steken.

Een paar jaar geleden moest ons gezin onder meer 50 tot 60 % van ons wekelijkse boodschappenbudget bijdragen. Het grootste deel hiervan was voor de bruiloft van mijn zus, jaren geleden. Na de bruiloft realiseerde ik me dat mijn moeder erg bezorgd was over het doen van betalingen op de nieuwe creditcard die ze van haar geliefde had gekregen, maar aangezien ons gezin op een budget zit, had ik geen idee hoe ik eraan moest komen. Dan is het alleen maar wonderlijk, mijn moeder werd zoveel geld gelukkiger toen ze Vintage Kilonewashed Indian Kameez ontdekte.

Een zeer goede vriendin van mij introduceerde me in 2007 bij dit ongelooflijke nieuwe concept. Ze gaf me haar lijst met 10 tips over waar je Vintage kurtas in de uitverkoop kon vinden, en hoe je de beste deals kon krijgen. In het begin was ik sceptisch, omdat ik dacht dat ze misschien aan het opscheppen was, maar ze was serieus en gaf me meer informatie op haar website. Ik was verbaasd toen ik het enorme assortiment stijlen zag dat ze had. Ook was ik aangenaam verrast, omdat ze heel specifiek was over de soorten stoffen die de beste kwaliteit en stijlen opleverden.

Na ongeveer twee maanden kocht ik vol vertrouwen mijn tweede kameez, aangezien mijn eerste de draad had opgegeven voordat ik hem kocht. Toen raakte ik steeds meer gefascineerd door deze nieuwe marktplaats die ik bezocht. Ik was overweldigd door de opties, want mijn tweede kameez was versierd met een ingewikkelde Betty Tee (prachtige voering, fantastische stof) en door zijn langere lengte was hij perfect voor dansavonden en dansavonden, de complimenten waren eindeloos, wat me nog enthousiaster maakte om mijn perfecte vintage kurta te vinden. Al snel werd die magische deur die op elk moment een andere houding kon aannemen, geopend, en de jurken van deze geweldige site werden mijn best verkopende keuzes.

Dit was mijn eerste website en ik begon mijn vintage kurta aankoop vanuit een kast thuis. Vervolgens introduceerde ik de wereld op eBay, en vond de niche van mijn site; nu is mijn inventaris vol met vintage kurtas, huidige en vintage gedragen, evenals een uitgebreide collectie kinderkleding. Ook heb ik me vertakt in cosmetica, schoenen, tassen, accessoires en sieraden. Ik probeer alles uniek, leuk en actueel te houden om mijn eigen interesse te weerspiegelen maar ook om de kleding- en stijlstijlen die in de trend zijn te complimenteren. Ik probeer oude, moeilijk te vinden items te redden en ze terug in de wereld te brengen, dat is wat ik doe, en daar geef ik het beste van!

Nu mijn online shopping trips aan het afronden zijn en mijn kast is afgesloten is dit het beste wat ik jullie wil bieden mijn passie voor Fashion. Mijn passie is om mijn dochter in niets dan het beste te kleden; om ze kleding te geven die ze zich niet alleen kunnen veroorloven, maar waarin ze zich ook kunnen voelen en waarin ze vertrouwen hebben. Stijlvolle kleding is een euforie van binnen!

Leave a comment

Your email address will not be published.